Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Website bouwen kosten

U bent hier: Webdesign / Website bouwen kosten / Website bouwen kosten

U bent benieuwd naar de kosten van het bouwen van een professionele website door DOTworks?

De kosten van het bouwen van een website kunnen laag kunnen. Goedkoop webdesign is geen illusie! Dit bewijzen wij elke dag weer. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Lage kosten website bouwen

Voor webdesign heeft DOTworks een vaste lage prijzenlijst ontwikkelt. Bij ons wordt de prijs als volgt berekent: de prijs bestaat uit een vaste startprijs (voor de bouw en ontwikkeling van uw website) en een variabele paginaprijs die afhankelijk is van het aantal pagina's dat uw wenst. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt informeren wij u graag over de lage kosten van het bouwen van een website door DOTworks.

Naast kosten zijn er uiteraard andere factoren belangrijk. Hierbij kunt u denken aan gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie en het gebruik van goede en actuele broncode. Wanneer dit goed gebruikt wordt bent u er zeker van dat uw website er op elke computer goed uit ziet! Het is dus belangrijk dat u een goede webdesigner aan het werk hebt.

Website bouwen kosten

Bij DOTworks weten wij hoe belangrijk de verschillende aspecten zijn voor uw online succes. Webdesign is slechts één factor van het online succes van uw website. Bij ons werken enkel mensen met kennis van alle aspecten en gespecialiseerd zijn in het bouwen van een goede en professionele website.

Wilt u dus weten wat het bouwen van een goede website u kost? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Overtuigd?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
website bouwen kosten

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: