Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Zoekmachine marketing

U bent hier: Webdesign / Marketing / Zoekmachine marketing / Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Bij zoekmachine marketing gebruikt u de zoekmachine als schakel tussen uw bedrijf en de potentiële klanten. Dit middel is zeer interessant vanwege zijn grote reikwijdte en kwalitatief goede bezoekers.

Stelt u zich eens voor dat telkens wanneer een potentiële klant naar informatie, producten of diensten zoekt, uw website deel uitmaakt van de top 10 zoekresultaten in de Google. Gaat u ook eens na hoeveel omzet u misloopt wanneer u niet zichtbaar bent bij de eerste zoekresultaten. Een mooie, snelle en gebruiksvriendelijke website is niets zonder bezoekers (lees: potentiële klanten).

Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt.
70% oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan.
Optimalisatie is daarom van groot belang.

Door in te spelen op het zoekgedragZoekmachine optimalisatie van mensen weet u zeker dat de bezoekers die u treft daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Dat u nog niet weet hoe uw potentiële doelgroep zoekt is geen probleem. Daar helpen wij u ook mee! DOTworks heeft speciale software om het zoekgedrag van uw potentiële klanten te achterhalen. Zo is het niet nodig om op elke mogelijke zoekcombinatie (zoekterm) te scoren. Wij optimaliseren uw website alleen op die zoektermen waarop de grote groep zoekt. Op die manier investeert u niet in een goede positie in Google op zoektermen waarop niemand zoekt maar alleen in de goede zoektermen. Deze filter is niet alleen efficiënt maar ook erg effectief! Voor elke zoekterm maken wij een speciale pagina. U kunt uw bezoeker dus telkens anders begroeten. Zo kunnen we de vraag en het aanbod goed op elkaar afstemmen. De zoeker komt dus op een speciale (voor hem of haar geoptimaliseerde) pagina waarop wij de informatie verschaffen die de zoeker zoekt. Door deze optimale klik van vraag en aanbod zal uw website de bezoeker erg aanspreken.

Deze schakel van uw bedrijf en de potentiële klant is door middel van deze filters effectief en efficiënt. Zoekmachine optimalisatie hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Wanneer u adverteert via Google Adwords zult u zien dat wij uw website optimaliseren voor slechts één maal uw maandbudget. Zo houdt u dus 11 maanden aan advertentiekosten in eigen zak. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het inzetten van zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Het verkrijgen van een hogere positie in Google noemen we SEO (Search Engine Optimization), zoekmachine optimalisatie of Google optimalisatie. DOTworks richt zich voor het grootste gedeelte op Google aangezien dit veruit de grootste en meest gebruikte zoekmachine is. Bij DOTworks spreken we dus eigenlijk over Google optimalisatie of Google marketing.

Wanneer u ook een goede positie wilt creëren in de Google zoekresultaten, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen om een hogere positie in Google te bereiken. Er zijn enkele manieren om uw website te optimaliseren voor de zoekmachines. De meest geschikte manier hangt af van uw behoeften en de website. Hierover adviseren wij u graag in een adviesgesprek .

 

Offerte voor marketing ontvangen?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
zoekmachine marketing

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: