Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Google Adwords

U bent hier: Webdesign / Marketing / Google Adwords / Google Adwords

Google Adwords

U wilt gaan profiteren van internet en dan name via het adverteren via Google? Een slimme keuze! Google is namelijk goed voor 94% van alle zoekopdrachten binnen Nederland en België. Dit maakt Google een goede afzetmarkt waarvan u kunt profiteren. DOTworks is goed in Google Adwords campagnes. Op deze pagina zullen wij u uitleggen wat Google Adwords is en hoe wij dit voor u kunnen inzetten om de doelgroep te bereiken.

Google Adwords?Google Adwords

Via Google is het mogelijk om te adverteren. Dit kan bij de zoekresultaten die op Google.nl zelf worden weergegeven maar het kan ook op websites van derden. De advertenties op Google.nl vindt u aan de rechterkant en soms boven de zoekresultaten. Hiernaast vindt u de plaatsing van de advertenties op de website van Google. Het advertentieprogramma van Google heet Google Adwords. Het principe is eenvoudig. U geeft een aantal trefwoorden op waar u graag op gevonden wilt worden. Wanneer iemand dan zoekt op deze woorden wordt uw advertentie vertoond. En het grote voordeel van Google Adwords is dat u alleen betaalt wanneer iemand op uw advertentie klikt. U betaalt dus alleen voor het aantal bezoekers op uw website!

Google AdsenceAdverteren op websites

Soms kan het erg effectief zijn om te adverteren op "gewone" websites. Dit kan ook erg gemakkelijk via Google Adwords. Veel beheerders van websites proberen geld te verdienen door Google Adwords op hun website te vertonen. Google scant telkens de desbetreffende webpagina en op basis van de content op de webpagina toont Google een advertentie. Ook hierbij bent u dus verzekerd dat uw advertentie enkel op pagina's wordt getoond die interessant zijn voor uw doelgroep.

Het mooiste van Google advertenties is dus de "click" tussen de adverteerder en de bezoekers van de websites. Dit maakt het voor u eenvoudig om de juiste bezoekers te treffen. DOTworks zorgt er voor dat deze "click" gemaakt wordt. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat dit gebeurt. De campagne dient goed ingesteld te worden. Wanneer dit niet goed gebeurt bent u veel geld kwijt en bereikt u niet de juiste bezoekers. DOTworks beheer voor enkele klanten de Adwords campagnes. Zo zijn zij verzekerd van het treffen van hun doelgroep en blijft het budget goed verdeeld. Bekijk ook hoe wij u begeleiden bij Google Adwords en zorg ervoor dat u uw budget goed verdeelt.

 

Nieuwe marketing campagne?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Google Adwords

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: