Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Web-hosting

U bent hier: Webdesign / Internet / Web-hosting / Web-hosting

Web-hosting

Web-hosting is nodig om een website teWeb-hosting bereikbaar te maken. Web-hosting is heel simpel gezegd een stukje ruimte op een snelle computer (server) die altijd verbonden is met het internet. Op deze ruimte plaatsen wij uw website zodat bezoekers deze snel en gemakkelijk kunnen bezoeken.

DOTworks host bijna alle websites die voor klanten worden ontwikkelt. Wij hebben eigen professionele servers in een van de grootste datacenters van Europa. Hierdoor bieden wij kwalitatieve hosting van uw website. Op het plaatje ziet u een weergave van het datacenter waar wij onze web-hosting hebben ondergebracht. De witte kasten staan vol met servers die websites bevatten. Onze servers staan hier ook.

Veiligheid
De servers van DOTworks zijn altijd up-to-date. Ook hanteren wij een systeem dat dagelijks back-ups maakt. Zo raakt u nooit meer uw gegevens kwijt want u kunt altijd terug naar de laatste back-up. Zeer handig en veilig dus. Automatische back-ups is een voordeel van professionele web-hosting door DOTworks.

Locatie
De servers staan in een datacenter. Dit datacenter kent een strikte toegangsprocedure en is goed beschermd tegen brand, water en andere gevaren. Ook het netwerk van het datacenter is gebouwd om snelheid en stabiliteit te garanderen.

Service
Onze servers worden dag en nacht in de gaten gehouden door gespecialiseerde netwerk medewerkers. Zij houden het gedrag van de server in de gaten en spelen snel in op eventuele problemen en verhelpen deze spoedig. Zo bent u 24/7 - 356 verzekerd van een online website. Bent u  bij DOTworks online? Dan bent u nooit afwezig!

DOTworks web-hosting is

  • Betrouwbare en professionele web-hosting;
  • Altijd online;
  • Aantrekkelijke tarieven;
  • Van alle gemakken voorzien;
  • Uitgebreide domeinnaam registraties;
  • Persoonlijk advies;
  • Uitleg in simpel Nederlands.
Verhuizing
Mocht u elders al een domeinnaam of web-hosting hebben aangevraagd dan verhuizen wij deze graag voor u. Zonder twijfel denken wij dat ons web-hosting pakket interessant is voor uw bedrijf. Het belang van professionele web-hosting is van niet te onderschatten waarde.

 

Wilt u ook gevonden worden in Google?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
web-hosting

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: