Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Promotie

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Promotiemateriaal / Promotie

Promotie

Nadat wij een geschikte identiteit hebben ontworpen is het belangrijk dat u deze identiteit gaat voeren. De identiteit moet in alle aspecten van de huisstijl doorgevoerd worden.

Promoten

Om uw nieuwe identiteit te introduceren of een nieuw product op de markt te brengen kan goed promotiemateriaal de onderscheidende factor zijn. Goede promotie helpt bij het vestigen van een goed imago of merk.

Of het nu gaat om aanstekers, buttons, keycords... Bij DOTworks bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en produceren van doeltreffend promotiemateriaal.

Door onze kennis en kunde wordt u veel speurwerk uit de handen genomen. Wij begeleiden u door het complete proces zodat u een persoonlijk en goed passend promotiemateriaal krijgt waarmee u uw doel realiseert.

Promotieteam

Wanneer u uw imago of merk wilt verlevendigen is het inzetten van een professioneel promotieteam een goede zet.  DOTworks beschikt over een netwerk van promotiemedewerkers en stuurt snel een daadkrachtig promotieteam om uw klus te klaren. Het verspreiden van flyers, uitdelen van promotiemateriaal of het promoten van uw merk of imago, bij DOTworks is uw idee nooit te klein of te groot om te realiseren. Contacteer ons met uw idee en wij regelen het voor u.

 

Wat zou ik moeten doen?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
promotie

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: