Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Merkonderzoek

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Merk beschermen / Merkonderzoek

Merkonderzoek

Voordat u een nieuwe handelsnaam of identiteit introduceert is het sterk aan te bevelen om een handelsnaam of merkonderzoek te laten verrichten. Zo weet u van te voren of er eventuele conflicten kunnen rijzen omtrent de rechten van uw nieuwe handelsnaam, merk of identiteit. Een derde kan namelijk oudere rechten bezitten waarop uw identiteit inbreuk kan maken. Wanneer dit van te voren al duidelijk is kunt u hierdoor veel problemen voorkomen. Dan is het verstandig om een andere identiteit te laten creëren.

Een merkenonderzoek kunt u door DOTworks laten verrichten. Wij controleren zorgvuldig of u inbreuk maaktop een bestaand recht. Absolute zekerheid over de "beschikbaarheid" van een handelsnaam, merk of identiteit is onmogelijk om te geven. Het laatste woord hierin is aan de rechter toevertrouwd.

Wanneer u geen inbreuk maakt op een recht van een derde is het om die reden aan te raden om uw identiteit vast te laten leggen in een merkenregister. De meeste bedrijven kiezen voor het Benelux merkenbureau. Dit is een registratiebureau dat uw merk keurt en vervolgens publiceert. Vanaf dat moment is uw recht gedeponeerd en staat u sterker tegen eventuele inbreuken op uw merk of tegen anderen die zeggen dat u een inbreuk maakt op hun recht.

DOTworks registreert uw identiteit voor een gunstig tarief in het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

 

Wat zou DOTworks doen?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
merkonderzoek

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: