Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Huisstijl

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Huisstijl ontwerp / Huisstijl

Huisstijl

De huisstijl van een bedrijf is de (grafische) presentatie van het bedrijf naar buiten toe. Deze presentatie van uw bedrijf is vaak de eerste kennismaking van een potentiële klant met uw bedrijf. Dat maakt dat de huisstijl belangrijk is voor uw bedrijf.

Een goede huisstijl wekt de interesse van de klant en straalt vertrouwen uit. De klant dient in uw huisstijl de ideale partner te herkennen.

Ieder bedrijf heeft een huisstijl. Het is belangrijk om na te denken over uw huisstijl. Hoe wilt u dat men uw bedrijf ziet is de vraag die u uzelf moet stellen. DOTworks helpt u graag bij deze vraag en ontwikkelt de perfecte huisstijl voor uw bedrijf.

Een huisstijl wordt ook wel corporate identity (= bedrijfsidentiteit) genoemd. De huisstijl gaat verder dan enkel het logo van een bedrijf. De huisstijl omvat meer dan de puur visuele zaken zoals visitekaartjes of briefpapier. Het gaat om de complete communicatie van uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • visitekaartje;
  • briefpapier;
  • website;
  • flyer / folder;
  • spandoek;
  • en nog veel meer.

Een goede huisstijl is van groot belang voor elk bedrijf. De keuze om uw bedrijf in te schakelen hangt mede af van de uitstraling die uw bedrijf heeft. Men doet nou eenmaal liever zaken met een bedrijf dat zijn uitstraling goed in orde heeft. Een verwaarloosde huisstijl kan daarom verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Professionele huisstijl

Zorg ervoor dat uw bedrijf goed voor de dag komt en contacteer ons voor het ontwikkelen van een professionele huisstijl voor uw bedrijf.

 

Genoeg gezien?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
huisstijl

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: